Sisällysluettelo

1. Kirjautuminen ilman olemassa olevaa Microsoft-tiliä

2. Kirjautuminen olemassa olevalla Microsoft-tilillä

3. Ympäristön vaihtaminen jos sinulla on jo auki toinen Mircosoft-ympäristö

1. Ensimmäinen Digisydän-kirjautuminen ilman olemassa olevaa Microsoft-tiliä 

Jos sähköpostiosoitteesi ei viittaa olemassa olevaan Microsoft-tiliin (kts. kuva alla), voit luoda Microsoft-tilin ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. 

Kuva 1 

Klikkaamalla ”Seuraava” pääsen luomaan uuden Microsoft-tilin. 

Määritä tilille salasana. Huomioithan, että salasana ei liity olemassa olevaan sähköpostitiliisi. Sähköpostiosoitteesi on Microsoft-tilin käyttäjätunnus ja sille luodaan tässä vaiheessa uusi salasana. 

Kuva 3 

Ilmoita maa ja syntymäaika.  

Kuva 4 

Vahvistuskoodi lähetetään automaattisesti sähköpostiosoitteeseen, jolla olet luomassa Microsoft-tiliä. Käy poimimassa koodi sähköpostistasi. 

Kuva 5 

Vahvista, että olet ihminen… 

 Kuva 6 

Kuittaa turvatietosi. Voit myös lisätä uusia turvatietoja. 

Kuva 7 

 Kuva 8 

Anna Sirialle käyttöoikeus kirjata sinut sisään ja saada profiilitietosi kirjautumisen yhteydessä. Profiilitiedot, esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite, näkyvät Digisydämessä. Siria ei saa sinusta muita tietoja, kuten esimerkiksi salasanaasi. 

Kuva 9 

Jos Teams-sovellus ei ole sinulle tuttu, voit katsoa vinkit sen käyttöön. Muussa tapauksessa voit sulkea ikkunan ruksista. 

Teamsin Tiimit-osiossa sinulle pitäisi näkyä oma valmennustiimisi, ja tiimin yläreunasta pääset katsomaan tiimiin lisättyjä tiedostoja ja selaamaan muistiinpanoja. 

 

Kuva 10 

Seuraavalla kerralla voit kirjautua Digisydämeen suoraan osoitteesta https://teams.microsoft.com 

2. Kirjautuminen olemassa olevalla Microsoft-tilillä 

 Jos sähköpostiosoitteesi on Microsoft-tili (esimerkiksi Outlook.com tai Hotmail.com -sähköpostit ovat samalla myös Microsoft-tilejä) tai olet yhdistänyt muun sähköpostiosoitteen Microsoft-tiliin, kirjautumiseen riittää pelkkä salasana (Microsoft-tilin salasana, joka voi olla täysin eri kuin sähköpostisi salasana!) ja käyttöoikeuksien hyväksyminen. 

 

 

 

Anna Sirialle käyttöoikeus kirjata sinut sisään ja saada profiilitietosi kirjautumisen yhteydessä. Profiilitiedot, esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite, näkyvät Digisydämessä. Siria ei saa sinusta muita tietoja, kuten esimerkiksi salasanaasi.  

 

Jos Teams-sovellus ei ole sinulle tuttu, voit katsoa vinkit sen käyttöön. Muussa tapauksessa voit sulkea ikkunan ruksista.  

Teamsin Tiimit-osiossa sinulle pitäisi näkyä oma valmennustiimisi, ja tiimin yläreunasta pääset katsomaan tiimiin lisättyjä tiedostoja ja selaamaan muistiinpanoja.  

 

3. Ympäristön vaihtaminen jos sinulla on jo auki toinen Mircosoft-ympäristö

Samalla Microsoft-tilillä voi olla käytössä useita eri Teams-ympäristöjä. Sirian tiimit löytyvät ympäristöstä SIRIA Koulutus- ja kehittämiskeskus Oy. 

Voit vaihtaa Teams-ympäristöä Teams-sovelluksen oikeasta yläreunasta. Näet valikon ainoastaan silloin, jos tililläsi on useampi kuin yksi Teams-ympäristö käytössä. 

0