Hei, olen Anna-Maria

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Etelä-Pohjanmaalla ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina, ratkaisukeskeisenä valmentajana ja neuropsykiatrisena valmentajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, neuropsykiatrinen valmentaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) ja ratkaisukseskeinen valmentaja (20 op). 

Työurani olen tehnyt kouluissa lasten ja nuorten, sekä ravitsemuksen parissa. Kokemusta on myös erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskentelystä, hanketyöstä, sekä johtotehtävistä. Tällä hetkellä työskentelen lyhytterapia- ja valmentajatyön lisäksi työhönvalmentajana.  

Tärkeimpänä asiana näissä työtehtävissä pidän asiakkaan aitoa kohtaamista ja läsnäoloa. On tärkeää, että ihminen tulee kuulluksi omana itsenään. Olen työssäni kannustava ja empaattinen, sekä rohkaiseva ja autan asiakasta kuuntelemaan itseään ja kehoaan, sekä löytämään oman sydämen polkunsa. Se tuo elämään tasapainoa ja lisää hyvinvointia. 

Sydäntäni lähellä on lisäksi luonto ja eläimet ja tähän liittyen minulla onkin työn alla green care -opinnot, sekä terapiakoiratyöskentely. Luonto ja liikunta toimivat elementteinä työssäni, mutta ne ovat myös tärkeä osa vapaa-aikaani.