Moi, olen Ansku

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Työskentelyalueeni on Keski-Suomi. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja, Siria sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Lisäksi olen käynyt myös seksuaalineuvojan ja IPC-ohjaajan opinnot. Valmentajana olen empaattinen, lämmin ja kannustava. Koen tärkeäksi aidot kohtaamiset, joissa on tilaa kaikenlaisille tunteille sekä eteenpäin vieville oivalluksille. Innostun pienistä onnistumisista ja unelmoinnista.

Uskon, että meissä kaikissa on valtavasti potentiaalia ja vahvuuksia, ja valmentajana haluankin auttaa sinua löytämään ja tunnistamaan ne itsestäsi. Uskon myös, että pienillä askeleilla päästään kohti suurempaa tavoitetta, ja haluan valmentajana auttaa sinua pohtimaan sopivan kokoisia ja konkreettisia välitavoitteita. Olen työskennellyt nuorten ja lapsiperheiden parissa ja saanut auttaa asiakkaita monissa erilaisissa haasteissa. Asiakkailta olen saanut palautetta erityisesti kunnioittavasta ja sensitiivisestä kohtaamisesta, jossa asiakkaalla on ollut turvallinen olo sekä tunne, että minulle voi kertoa myös vaikeimmatkin asiat.

Vastapainona työlle nautin luonnosta retkeilyn ja liikunnan merkeissä, ruuanlaitosta ja leivonnasta sekä äänikirjojen kuuntelusta. Myös perheen ja ystävien kanssa vietetty aika on minulle tärkeää. Uuden oppiminen innostaa minua ja haluankin säännöllisesti kehittää omaa osaamistani. Uskon myös, että asiakaskohtaamiset ovat mitä parhainta oppia. Sen vuoksi haluan reflektoida jatkuvasti omaa toimintaani.

Katso videoesittely Annaliinasta.