Hei, olen Anu

Toimin Siriassa visualisoinnin kouluttajana. Olen ratkaisukeskeinen coach, Sirian sertifioima tiimien ja esimiesten coach sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (05/24). Koulutustaustaltani olen kasvatustieteiden maisteri ja minulla on opettajan pätevyys. Lisäksi olen Suomen Kipu ry:n kouluttama kokemustoimija.

Omaan polkuuni työelämässä on coachingin lisäksi kuulunut mm. kouluttamista, koulutussuunnittelua ja monenlaista kehittämistä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Coachina ja lyhytterapeuttina kohtaan sinut lämpimästi, läsnäolevasti ja arvostavasti. Uskon ihmisen omiin voimavaroihin sekä kykyyn löytää reittejä eteenpäin myös elämän kiperissä paikoissa. Toimintatapani on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen, mutta käytän tapaamisissa joustavasti eri lähestymistapoja ja näkökulmia. Olen suuri käytännönläheisyyden ystävä ja käytän usein erilaisia visuaalisia ja toiminnallisia harjoitteita apuna asioiden konkretisoinnissa. Tästä olen saanut kiittävää palautetta monilta asiakkailtani.

Kukin tapaaminen lähtee aina sinun tarpeistasi ja tavoitteistasi. Joskus saatat tarvita enemmän rinnalla kulkijaa ja valon näyttäjää askel askeleelta. Toisinaan taas voi olla hyödyllistä tutkia yhdessä omia ajattelu- tai toimintamalleja ja etsiä asioihin uusia näkökulmia.

Autan sinua rakentamaan omannäköistäsi tulevaisuutta toiveidesi ja tavoitteidesi ohjaamana. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Mottoni: ”Mieli on kuin laskuvarjo, se toimi parhaiten avoimena.”

Lue lisää