Hei, olen Asta

Olen Siriassa nuotti-valmentajana toimiva erityisluokanopettaja. Tarjoan myös lyhytterapiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta. Yli 20 vuotta kestäneen urani aikana olen työskennellyt sekä ala- että yläkoulussa tehden yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Pitkän kokemuksen tueksi ja ammattitaidon laajentamiseksi kouluttauduin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2017.  Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten auttamisesta, hyvinvoinnista ja asioiden organisoimisesta. Hyvänä vastapainona harrastuksiini kuuluvat myös tanssi, jooga, eteeriset öljyt ja purjeveneily. Lapsemme ovat jo muuttaneet omilleen ja asun nykyisin kahdestaan mieheni kanssa. Rentoudun perheen ja ystävien seurassa sekä merellä ja luonnossa.

Nuottivalmentajana olen empaattinen, sopivan jämäkkä ja haluan aidosti auttaa nuorta löytämään itselleen parhaan mahdollisen, hänen näköisensä elämän. Kuuntelen ja kannustan nuorta etenemään omaa polkuaan unelmiensa suuntaan.  

Laitetaan yhdessä asiat järjestykseen, etsitään niistä positiiviset puolet ja pohditaan erilaisia vaihtoehtoja. Mennään yhdessä eteenpäin! 

Lue lisää