Hei, olen Elina

Toimin nuotti-valmentajana ja lyhytterapeuttina sekä ratkaisukeskeisenä valmentajana Pirkanmaalla.

Minulla on pitkä kokemus koulumaailmasta ja nepsyvalmennuksesta. Tällä hetkellä työskentelen Nuorten matalan kynnyksen mielenterveystiimissä lyhytterapeuttina.


Haluan kohdata sinut aidosti ja lämmöllä, minua kiinnostaa erilaiset elämänpolut. Mietitään yhdessä, millaisia ehkä vielä vähän piilossakin olevia polkuja edessäsi avautuu, millaisia retkivarusteita sinulla on jo mukanasi ja miten niitä voi hyödyntää. Lähden mukaasi polulle, sinä kuljet edellä, minä tulen takana tukien ja kannustaen. Haluan olla sinulle kuunteleva ja empaattinen matkatoveri, kuljetaan yhdessä palan matkaa, kunnes reitti selkenee ja sinä jatkat matkaa voimaantuneena.

Olen rauhallinen, mutta helposti innostuva viiden nuoren äiti, joka on jo ehtinyt kulkea monenlaisia polkuja. Tykkään kovasti kaikenlaisista käsitöistä ja viihdyn veden äärellä puutarhaa hoitaen. Olen kuitenkin valmis hyppäämään hetkeksi mukaan sinun matkaasi, sinun vahvuuksistasi ja mielenkiinnon kohteista kiinnostuen. Omalla polullani olen opiskellut paljon ratkaisukeskeisyyttä ja se on kantava voima elämässäni. Aina löytyy tulevaisuus ja toivo. Olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi 30op ja ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi 20op. Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi valmistun keväällä 2024 (50 op).

Lue lisää