Hei, olen Elina

Toimin Siriassa nuotti - valmentajana, lyhytterapeuttina ja ratkaisukeskeisenä valmentajana. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja AMK (suuntautunut mielenterveys - ja päihdetyöhön) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä ratkaisukeskeinen valmentaja. Kouluttaudun parhaillaan psykoterapeutiksi. Minulla on erikoistumisopinnot sosiaali- ja terveysalan johtamisesta ja kehittämisestä sekä lisäopintoja kriisityöstä. Työkokemukseni on kertynyt psykiatrisena sairaanhoitajana 20 vuoden ajalta nuorten ja aikuisten parissa. Nuorten kanssa työskentely on lähellä sydäntäni. Työ on saanut kiinnostumaan ja innostumaan hyvinvoinnin kehittämisestä voimavaralähtöisellä otteella.

Valmentajana ja terapeuttina olen joustava, sinnikäs ja lempeä. Ratkaisukeskeiset menetelmät soveltuvat hyvin sekä valmennukseen, että terapiatyöskentelyyn. Niiden avulla vahvistetaan itseluottamusta, luodaan tulevaisuuden suuntaa ja lisätään toiveikkuutta. Nuottivalmennuksen tapaamispaikat järjestyvät nuoren tarpeiden mukaan. Mahdollista on tavata myös minun toimitilassani. Verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö on minulle tuttua ja teen sitä mielelläni. Tavoitteenani on tarjota asiakkaan toiveista lähtevää valmennusta ja terapiaa, jonka kautta jokainen voisi löytää omat vahvuutensa ja voimavaransa.

Vapaa-aikana Iloa ja liikuntaa arkeeni tuo cockerspanieli. Luonteeltani olen peruspositiivinen ja innostun herkästi uusista asioista. Huumorintaju on yksi tärkeistä selviytymiskeinoistani.

Lue lisää