Hei, olen Ella

Toimin Siriassa psyykkisesti oireilevien nuorten kohtaamisen kouluttajana. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni. Viime vuosien työskentely erityisluokanopettajan työparina intensiivisen tuen ryhmässä, psyykkisesti oireilevien oppilaiden kanssa tarjosi näköalapaikan nuorten tämänhetkiseen tilanteeseen yhteiskunnassa.

Yhdessä työparini, Asta Lindgrenin, kanssa kehitimme ratkaisukeskeisen lähestymistavan psyykkisesti oireilevien oppilaiden kohtaamiseen ja koulunkäynnin järjestämiseen. Syntyi AstElla omaa polkua -malli, mitä on ollut ilo saada olla esittelemässä yhteistyössä Sirian ja Kesäyliopistojen kanssa eri koulutuksissa.

Tällä hetkellä työskentelen Varhalla perhekoutsina.

Olen kolmen lapsen äiti. Vapaa-aikaa vietän mielelläni luonnossa läheisteni ja koirani kanssa. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani aidosti ja empaattisesti. Asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää. Työskentelytapani on kokonaisuuden, mutta kuitenkin yksilölliset tarpeet huomioiva, suunnitelmallinen ja lämminhenkinen.