Hei, olen Heli

Toimin nuotti-valmentajana ja lyhytterapeuttina Siriassa Uudellamaalla. Tarjoan myös ratkaisukeskeistä valmennusta työyhteisöihin. Nuotti-valmennus on Kelan kustantamaa nuorten yksilöllistä valmennusta. Tapaamisissa tärkeintä on aluksi luottamuksen syntyminen, asiakkaan tavoitteiden asettaminen ja niihin pyrkiminen askel askeleelta. Tapaamme joko asiakkaan kotona, kahviloissa, koirapuistossa (jos asiakkalla on koira), kirpputorikierroksilla, kirjastossa tai muussa nuoren mielestä kivassa paikassa. Voimme myös käydä Kelassa, TE-toimistossa tai muussa tarvittavassa paikassa tai nuoren verkostopalaverissa. Pyrin valamaan asiakkaaseen uskoa siihen, että kaikki varmasti järjestyy yhdessä. Koulutukseni on nuoriso-ohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja sosionomi.
Minulla on pitkä kokemus päihdetyöstä nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Lyhytterapiaan voit varata ajan ottamalla minuun yhteyttä vaikkapa sähköpostilla.

Minua on luonnehdittu huumorintajuiseksi, välittäväksi, idearikkaaksi ja toivon näkökulmia löytäväksi.
Voimabiisinä itselläni on Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen ja mottona Nalle Puhin: "Kaikki mitä matkalla tarvitaan,  löytyy matkalta."


Haaveilen lisääntyvästä vapaa-ajasta, jolloin voisin matkailuautoilla enemmän Euroopaassa. Työn saralla toivoisin voivani panostaa pelkästään nuotti-valmennukseen sekä lyhytterapiatyöhön.

Harrastan avantouintia, sisustusta ja olen karavaanari. 
Minut saa surulliseksi asunnottomuus ja rakkaudettomuus.
Minua ilahduttaa kun asiakkaan asiat menevät parempaan suuntaan.
Tärkeitä arvojani ovat rakkaus, rehellisyys, luottamus ja huumori.

Erityistä huomioitavaa: Asiakkaalla on mahdollisuus työskennellä kanssani kristillisellä työotteella, jos asiakas niin toivoo.

Lue lisää