Moi, olen Jenni

Olen Business-terapeutti, valmentaja sekä sertifioitu johdon ja yksilöiden coach. Business-terapia on matalan kynnyksen työelämäpalvelu, joka yhdistää ymmärryksen liiketoiminnasta, Business-coachingin ydintaidot sekä terapeuttiset taidot, jotka perustuvat ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan. Business-terapeuttina huomioin yksilön, tiimin, johtotason ja koko organisaation näkökulmat ja tavoitteena on tuottaa hyvinvointia työpaikoille sekä auttaa organisaatioita menestymään kestävällä tavalla. Business-terapeuttina olen se, jonka puoleen voi kääntyä, jos mieltä askarruttaa esimerkiksi jaksamisen haaste tai energiatasot ovat kohdillaan ja kaipaa itselleen eteenpäin vievää coachaavaa otetta.  Valmennuksellani autan sinua kohtaamaan haasteet sekä elämään oman näköistä elämää nauttien pienistä ihmeistä, avartamaan näkökulmia sekä saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi.

Business-terapia organisaatioiden ryhmille sisältää tarpeisiin sopivia räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia erilaisilla teemoilla. Valmennukseni auttavat organisaatioita luomaan ympäristöä, jossa ihmiset voivat hyvin, aamulla on kiva tulla töihin, ideoille ja luovuudelle on tilaa, kulttuuri on keskustelevaa sekä koetaan merkityksellisyyttä työstä.

Pohjakoulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Toimin lähes kuusitoista vuotta teknologiateollisuuden globaalissa yrityksessä erilaisissa tehtävissä. Vuodet Business Controlling ‑tiimissä antoivat vahvan ymmärryksen taloudesta ja liiketoiminnasta, mutta myös näkymän siihen minkälaisen paineen ja vaatimusten alla työntekijät ovat, jotta liiketoiminnan asettamat tavoitteet saavutetaan. Olen toiminut HR-asiantuntijana sekä projektipäällikkönä, jolloin tein lukuisia erilaisia projekteja: järjestelmien käyttöönottoja ja niiden kouluttamista, yläkouluyhteistyötä, henkilöstötapahtumia ja hyvinvointikampanjoita. Lisäksi toimin sisäisenä valmentajana psykologisen turvallisuuden ja mielen hyvinvoinnin esihenkilövalmennuksissa. Tällä hetkellä olen päätoiminen yrittäjä.

Vapaa-ajalla minut voi nähdä opettelemassa lumilaudalla temppuja tai skeittaamassa poolissa. Nautin luonnosta ja ihanista järvimaisemista rauhallisilla kävelylenkeillä sekä toiminnallisesta treenistä, joka nostaa hien pintaan. Iloitsen kahdesta pojastani, jotka ovat kasvaneet aikuisuuden kynnykselle.

Minusta sanottua: ”Jenni on ammattitaitoinen, lämpimästi kohtaava, syvästi reflektoiva huippuammattilainen. Rohkea moniosaaja, joka osaa kuunnella ja on itsekin aktiivinen sopivan aidolla tavalla. Todella miellyttävä ja oivalluttava työtapa.”