Hei, olen Katri

Toimin Siriassa työnohjaajakoulutuksessa asiantuntijakouluttajana. Olen työyhteisöpäällikkö, työnohjaaja, FT, TtM, henkilöstöpäällikkö, draamakasvatuksen ohjaaja, ryhmänohjaaja sekä tietokirjailija. Väitellyt v. 2013 tietojohtamisen alalta Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Työskentelen Satakunnan hyvinvointialueella henkilöstöpalveluissa. Olen toiminut 25 vuotta työhyvinvoinnin, työturvallisuuden sekä työterveyden teemojen parissa sekä yksityisellä mutta pääosin myös julkisella sektorilla. 

Uskon vahvasti kasvatustieteelliseen ajatteluun siitä, että voimme kaikki oppia, kunhan oivallamme oppimisen hyödyt. Olen ikuinen opiskelija ja viimeiset vuodet mielenkiinnon kohteenani on ollut työ ja organisaatiopsykologia sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työnohjaus. Olen valmistunut työnohjaajaksi vuonna 2023. 

Nautin kouluttamisesta ja yhdessä oppimisesta. Tapani kouluttaa on vuorovaikutteinen sekä herättelevä. Poikkitieteellinen osaaminen ja vankka teoria- ja käytännön taustani tuo koulutuksiini erilaisia näkökulmia. 

Vapaa-ajalla teen käsitöitä, liikun sekä pidän kirjoittamisesta. Olen julkaissut muutamia tietokirjoja viimeisten vuosien aikana mm. työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta. Viimeisin teokseni on työntekijätaidoista.

Lue lisää