Hei, olen Laura

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Itä-Uudellamaalla. Työtavaltani olen lempeä, voimavarakeskeinen ja avarakatseinen. Asiakkaani ovat antaneet minulle palautetta aidon kiinnostuneesta, yksilöllisestä kohtaamisesta, sekä lämpimästä, päättäväisestä ja turvallisesta muutosprosessin kannattelusta. Nämä asiat koen tärkeänä ohjenuorana jokaiselle kohtaamiselle. Punainen lanka kaikessa työssäni on mielenterveyden edistäminen.

Onko arki vaikeaa ja tulevaisuuden suunnittelu takkuista? Nuotti-valmentajana tuen Sinua löytämään ja vahvistamaan voimavarojasi, pysähtymään itsesi äärelle. Pohditaan rauhassa ja omista tavoitteistasi lähtien niin arjen pieniä käytäntöjä kuin elämän isompiakin kysymyksiä. Ja kun suunta löytyy, kuljen rinnallasi käytännön asioiden edistämisessä, olivatpa ne sitten kuinka solmussa tahansa – en säikähdä. Ajattelen myös, että nykymaailmassa on omannäköisen tekemisen lisäksi erityisen tärkeää tunnistaa kohdat, joissa suoritusten tilalle tarvitaan lepoa ja itsemyötätuntoa, hellitämistä puskemisen sijaan. Varmistetaan yhdessä, että niitäkin on sopivasti.

Monipuolisten koulutusteni ansiosta olen työurallani saanut työskennellä paljon nuorten ja aikuisten opiskelu- ja työelämähaasteiden sekä -haaveiden parissa. Esimerkiksi nepsyosaaminen ja sote-alan erilaisten palveluiden ja tukitahojen vankka tuntemus kulkee myös nuotti-prosesseissa mukana, tilanteen ja tarpeen mukaan. Ja kun jotain ei tiedetä, niin kysytään yhdessä.

Itse saan energiaa ja iloa luonnosta, perheestä ja ystävistä, kirjoittamisesta ja joogasta sekä (nähtävästi jatkuvasta) opiskelusta. Parhaillaan opiskelen Voimauttavan valokuvan perusteita (10op). Luovat ja narratiiviset lähestymistavat sekä lähiluonto ovat siten halutessasi myös valmennuksen työkaluja. Tapaamisia voidaan värittää vaikkapa kirjallisuusterapian maistiaisilla, erilaisilla kuvallisilla lähestymistavoilla tai luonnossa liikkumisella.

Lähdetään kuitenkin siitä, mitä Sinulle kuuluu ja mikä on Sinulle tärkeää.