Hei, olen Maarit

Toimin Siriassa resilienssi-coachina. Sydäntäni lähellä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin edistäminen. Minulla on viidentoista vuoden työkokemus työhyvinvoinnin edistämisestä työterveyshoitajana. Toimin tällä hetkellä terapeuttina ja valmentajana Kasvun Pysäkki yrityksessä, jonka olen perustanut vuonna 2019. Olen kouluttautunut myös yrittäjyyteen sekä yritysjohtamisen erityisammattitutkintoon. Minulta löytyy lisäksi psyykkisen hyvinvointivalmentajan/muutosvalmentajan koulutus sekä NLP Master Practitioner koulutus. Lisäksi opiskelen työyhteisösovittelijaksi (valm. 5/2023), valmentavaksi työnohjaajaksi (valm. 5/2024) ja ammatilliseksi opettajaksi.

Työterveyshuollon asiantuntemuksen kautta erityisesti työhyvinvoinnin tukeminen, työuupumuksen ehkäiseminen ja työelämän ristiriitatilanteiden käsittely ovat tulleet tutuiksi.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, lämmin ja luontaisesti ratkaisukeskeinen. Minua on aina kiinnostanut kokonaisvaltainen, monipuolista hyvinvointia tukeva tapa työskennellä ihmisten kanssa.

Terapeuttina erityispainotuksenani ovat läsnä oleva kuunteleminen, herkkyys, tunnetaidot ja erityisesti itsensä hyväksyminen. Olen tehnyt paljon töitä masennus-, ahdistus- ja uupumusasiakkaiden kanssa. Olen vetänyt myös erilaisia ryhmiä niin yksityisille kuin työyhteisöillekin.

Palautetta, jota olen saanut resilienssi-coachina:

”Koin tulleeni kuulluksi. Tapaamiset jäsensivät nykytilannettani ja auttoivat löytämän konkreettisia keinoja omalle hyvinvoinnille ja voimaantumiselle.”

”Oli turvallista puhua omista asioista. Maarit haastoi minua ajattelemaan asioita uusista näkökulmista, jolloin opin myös suhtautumaan itseeni aiempaa lempeämmin ja armollisemmin.”

Lue lisää