Hei, olen Maarit

Toimin nuotti-valmentajana Siriassa Pirkanmaalla ja SiriaMindissa valmentajana ja otan vastaan harjoitusasiakkaita lyhytterapeuttiopiskelijana. Koulutuksiani ovat sosionomi, johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), ratkaisukeskeinen valmentaja (20 op) ja valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (50 op) keväällä 2024. Pisimmän työurani 22 vuotta olen työskennellyt työllisyydenhoidon eri tehtävissä henkilö- ja työnantaja-asiakkaiden parissa ja näistä viimeiset 14 vuotta olen toiminut esihenkilötehtävissä. Toimin työni ohella sivutoimisena yrittäjänä lyhytterapeuttina. 

Olen persoonaltani empaattinen ja rauhallinen kuuntelija ja arvostan sekä kunnioitan sinua asiakkaana juuri sellaisena kuin olet. Työskentelen kanssasi tavoitteellisesti ja työni tarkoitus on tuottaa positiivisuutta, hyvää mieltä, tasapainoisuutta ja toiveikkuutta. Kuljen rinnallasi ja tukenasi ja autan sinua ratkaisukeskeisin keinoin löytämään motivaatiota, voimaa, pystyvyysuskoa, sekä uusia suuntia ja näkökulmia elämääsi.  

Minulle itselleni merkittäviä asioita elämässäni ovat terveys, perhe, ystävät, luonto ja kaikki kivat elämykset kuten matkustelu. liikunta, musiikki ja taide.  

 

Lue lisää