Hei, olen Mari

Toimin Sirian nuotti-valmentajana Kainuussa. Tarjoan myös ratkaisukeskeistä valmennusta SiriaMindin kautta. Olen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi parhaillaan. Olen työskennellyt päivystyspoleilla sekä mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Lisäksi olen työskennellyt Kelassa palveluasiantuntijan tehtävässä. Tällä hetkellä työskentelen Kajaanin mielenterveys- ja päihdeyksikössä.


Nuotti valmentajana olen helposti lähestyttävä, rento ja empaattinen, mutta uskallan olla myös jämäkkä ja sopivasti tavoitteellinen. Minulle on tärkeää auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi ja tukea niiden käyttöönotossa. Ymmärrän moninaisia elämänhaasteita ja mielenterveyden ongelmia ja haluan lähteä ratkomaan niitä apunasi.

Pyrin voimavarakeskeisesti tukemaan sinua haastavassa elämäntilanteessasi ja lähteä kohtaamisessa liikkeelle siitä, mikä sinulle on tärkeää. Olen kuullut olevani hyvä kuuntelija ja taitava löytämään uusia näkökulmia.

Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa, harrastan liikuntaa, rakastan matkustelua. Erityisesti koen saavani voimaa luontoliikunnasta. Tykkään kaiken aikaa oppia uutta esim. mielen hyvinvoinnista sekä talouden hallinnasta ja vapaa-ajallani tuleekin kuunneltua monenlaisia mielenkiintoisia podcasteja.

Nuotti valmennuksessa tavataan sinulle sopivissa paikoissa vaikka lenkkipolulla, harrastusten parissa tai kahvilassa.

Lue lisää