Hei, olen Maria

Toimin nuotti-valmentajana ja lyhytterapeuttina sekä ratkaisukeskeisenä valmentajana Pirkanmaalla. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (AMK). Olen opiskellut myös työterveyshoitajaksi sekä nepsyvalmentajaksi (mukaan lukien eläinavusteiseksi nepsyvalmentajaksi). Minulla on myös käsi-ja taideteollinen perustutkinto keramiikkaopinnoista

Olen työskennellyt työhyvinvoinnin parissa yli 10 vuotta ja lisäksi tehnyt mm. hanketyötä, akuuttisairaanhoitoa, päihde- ja mielenterveystyötä ja vapaaehtoistyötä ulkomailla. Toisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.

Olen aina ollut idearikas, innostuva ja osallistuva ja vähän hassuttelevakin ”valmiina kaikkeen”-tyyppi. Vapaa-aikaan kuuluu vaihtelevasti koiraharrastuksia, metsässä liikkumista, käsillä tekemistä, liikuntaa ja läheisiä. Olen määrätietoinen ja sinnikäs kun jotain kohti mennään.

Minusta on sanottu, että olen herkkä ja empaattinen, rohkea, helposti lähestyttävä, tsemppaava ja läsnäoleva valmentajana. Innostava ja kannustava, rauhallinen ja hyvä kuuntelija. Huumorintajuinen ja hauska pohdiskelija.

Minulle tärkeitä asioita ovat mm luottamus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja se että jokainen saa olla omanlaisensa.

Elämä on ”työtä” ja se helpottuu kun omat vahvuudet löytää ja keksii miten käyttää niitä.
”Mietitään yhdessä missä sä olet hyvä ja mitä sä haluat tavoitella sun elämään.”

”Se on hyvä kun sen maalaa” on toisinaan totta. Joskus pitää mennä vähän rikki, että voi tulla ehjäksi jälleen.

Lue lisää