Moikka, mie oon Miia! 

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50op), sairaanhoitaja (AMK) ja ratkaisukeskeinen valmentaja/työelämäcoach. Olen käynyt myös runsaasti muita lisäkoulutuksia kuten ohjaajakoulutus selviytymiskeinojen opettamisesta traumatisoituneille lapsille ja nuorille (TRT), traumakeskeisen kognitiivisen psykoterapian perusteet sekä monia muita koulutuksia etenkin traumoista ja kiintymyssuhteista ja koulutan myös itse näistä edellä mainituista.  

Lyhytterapeuttina työskentelyn lisäksi toimin ammatillisena tukihenkilönä, olen erityistason lastensuojelulaitoksessa sairaanhoitajana kolmatta vuotta sekä mukana Kymenlaakson SeriE hankkeessa. Tätä työtä ennen tein sairaanhoitajan sijaisuuden tutkintavankilan poliklinikalla. 

Työskentelyssäni tärkeintä minulle on aina ollut aito kohtaaminen ja toisen ihmisen kuuleminen ja näkeminen kokonaisvaltaisesti ja, että asiakkailla on kanssani turvallinen ja arvostettu olo. Yhteistyössämme sinä määrittelet tavoitteet, joita yhdessä työstämme myös luovin tai kehollisin keinoin.   

Katso Miian esittelyvideo.