Hei, olen Milla

Työskentelen lyhytterapiayrittäjänä sekä Siriassa resilienssicoachina. Minulla on lyhytterapiavastaanotto Sastamalassa ja teen terapiatyötä myös etänä. Lyhytterapeuttina olen auttanut erityisesti ahdistuksen, masennuksen, voimakkaan itsekritiikin sekä uupumuksen kanssa kamppailevia aikuisia.

Ihmisen mieli, sen hauraus sekä toisaalta uskomattomat voimavarat ja uudistumiskyky, on kiinnostanut minua aina. Työura vei minut ensin liike-elämään henkilöstöhallintoon, koska olin kiinnostunut johtamisesta sekä työpaikkojen kehittämisestä ihmislähtöisemmiksi. Henkilöstöhallinnossa olen saanut kokemusta erityisesti työuupumuksen sekä työelämän ristiriitatilanteiden käsittelystä.

15 vuoden henkilöstöhallinnossa tehdyn uran jälkeen annoin toisen pitkäaikaisen työelämään liittyvän haaveeni nousta henkilöstöhallintotyön rinnalle. Uteliaisuus ihmismielen toimintaan sekä auttamishalu johdattivat minut opiskelemaan työn ohessa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Lyhytterapeuttina, samoin kuin resilienssicoachina, näen itseni asiakkaani kannustavana vierelläkulkijana. Muistutan asiakasta hänen vahvuuksistaan ja voimavaroistaan silloin, kun hän ei itse meinaa niitä muistaa tai jaksaa soveltaa omassa arjessaan.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, lämmin ja luontaisesti ratkaisukeskeinen. Olen myös sinnikäs ja optimistinen; en heitä hanskoja helposti tiskiin isommankaan ongelman edessä! Lähestyn niin fyysisen kuin psyykkisenkin elämän ongelmia askel kerrallaan, mieluummin sopivan hitaasti kuin liian nopeilla muutostavoitteilla, jotta tavoitellusta muutoksesta tulisi pysyvä.

Palautetta, jota olen saanut työskennellesäni lyhytterapeuttina:

“Todella hyvä kokemus, terapeutilla hieno ja ammatillinen ote sekä pätevä työtapa. Tykkäsin, kiitos!”

“Kiitos paljon avustasi! Sinulle oli helppo avautua ja oli kiva saada tehokkaasti lyhyessä ajassa apua :)”

Lue lisää