Hei, olen Minna

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana. Otan vastaan myös lyhytterapia-asiakkaita ja tarjoan ratkaisukeskeistä valmennusta. Pohjakoulutukseltani olen Yhteisöpedagogi (AMK) sekä lähihoitaja ja suuntautunut lapsiin ja nuoriin. Lisäksi olen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja NLP-ohjaaja.

Työkokemusta minulla on perheiden, lasten, nuorten sekä pariskuntien kanssa. Olen työskennellyt hoitajana sairaalassa lasten- ja nuorten osastolla, perheohjaajana ennaltaehkäisevässä perhetyössä sekä perheneuvolassa lyhytterapeuttina. Lisäksi teen terapia- ja neuvontatyötä omassa yrityksessäni.

Minä ajattelen, että jokaisessa ihmisessä on hyvää ja erityistä ja haluan nostaa sen esiin ja vahvistaa sitä. Uskon, että vahvuuksien ja voimavarojen kautta löytyy apu moneen asiaan. Minua on kuvailtu helposti lähestyttäväksi ja empaattiseksi. Minulla ei ole kenellekään valmiita vastauksia, olen rinnalla kulkija ja ihmettelen sekä pohdin asiakkaan kanssa asioita ja sitä kautta etsimme oivalluksia ja mahdollisia vastauksia ja ratkaisuja asiakkaan kysymyksiin. Olen ihmisenä hyvin ymmärtäväinen ja avoin. Kohtaan ihmiset omana itsenäni ja haluan luoda asiakkaille mahdollisimman turvallisen ja luotettavan ilmapiirin keskustella hänelle tärkeistä asioista.

Lue lisää