Hei, olen Mira

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Etelä-Pohjanmaalla ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) ja ratkaisukeskeinen valmentaja.

Yli kymmenen vuoden ajan olen tehnyt töitä lastensuojelun sijaishuollossa työskennellen lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa. Minulla on useiden vuosien kokemus esihenkilötyöstä ja olen kouluttautunut myös johtamisen erikoisammattitutkintoon.

Olen oppinut, että asioilla on tapana järjestyä jollain tapaa. Joskus tie toivottuun lopputulokseen voi olla kivisempi, joskus sen mutkat voivat suoristua hyvinkin nopeasti.

Olivatpa asiat pieniä tai suuria, niistä puhuminen kannattaa.

Hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja pidän itsestäni huolta säännöllisesti liikkumalla. Olen kahden lapsen äiti ja lapset antavatkin vastapainoa työlle ja heidän perässä pysyminen takaa askeleet päivään. Itsensä kehittäminen opiskelemalla ja lukemalla on mielestäni koukuttavaa ja huomaan aina löytäväni itseni mitä moninaisimmista projekteista ja tilanteista. Luonteeltani olen rohkea, asiat puheeksi ottava, kannustava ja asiakkaan lämpimästi kohtaava. Kohtaamisen merkitys on itselleni tärkeää ja siihen haluan aina rauhoittaa hetken.