Hei, olen Päivi

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana, lyhytterapeuttina ja ratkaisukeskeisenä valmentajana. Yhteistyösuhteessa pyrin hyödyntämään toimintatapoja, joiden avulla asiakkaan on mahdollista huomata itsessään pystyvyys tyydyttävään nykyhetkeen sekä toiveikkaaseen tulevaisuuteen. Työskentelytapani panostaa luottamuksellisen suhteen syntymiseen. Luottamus syntyy kuulemalla sekä yhteisillä sopimuksilla, joista kiinnipitäminen vahvistaa tasavertaista vuorovaikutusta. Haluan tukea asiakkaan toimijuutta sekä itsemyötätunnon vahvistamista. Ratkaisukeskeiset toimintatavat edesauttavat löytämään motivaatiota tavoitteelliseen muutokseen ja toisaalta lempeämpään suhtautumistapaan vastoinkäymisissä.

Viihdyn työssäni opettajana erinomaisesti ja olen työvuosieni myötä löytänyt hitusen lähemmäs ohjaustapaa, jolla tukea erilaisia oppijoita ammatillisessa kasvussa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisiksi. Jokaisella on löydettävissä voimavaroja ja olen mielelläni tukemassa eri-ikäisiä oppijoita kohti heidän unelmiaan.

Rohkeus ja luottamus selviytymiseen sekä halu oppia ovat minulle tärkeää. Kahden lapsen äitinä saan testata kaikkea oppimaani ja todeta useimmiten, miten yllätyksellistä ihmisen kehittyminen onkaan. Olettamalla toisen puolesta saavuttaa harvoin mitään hyvää. Loistava ohjenuora rinnalla kulkemiseen on ei-tietäminen. Elämä on välillä pettymyksiä täynnä. On onnekasta saada rinnalleen ihmisiä, joiden kanssa sitkeästi työstetään elämää ja koettuja tunteita.

Huumoria päiviini tuo perheemme labradorinnoutaja. Loistava opettaja hetkessä elämiseen. Täydellisyyteen ei tarvitse pyrkiä - riittävän hyvä riittää.

Lue lisää