Moi, olen Pia

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), Lyhytterapia-instituutin (iata)sertifioima ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, kertaterapeutti ja Reteaming työyhteisövalmentaja. Teen lyhytterapiaa tällä hetkellä sivutoimisesti Sirian kautta, päätyöni on hyvinvointialueella. Minulla on yli kahdenkymmenvuoden kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, olenkin työurani aikana päässyt moneen erilaiseen mielenkiintoiseen paikkaan. Olen toiminut eri ikäisten ihmisten ja erilaisten haasteiden kanssa.

Pidän työstäni terapeuttina, uskon aitoon kohtaamiseen. Haluan olla juuri sinun rinnallasi kulkija, koska me kaikki tarvitsemme tukijaa erilaisissa elämän tilanteissamme. Juuri nyt toimin lähiesihenkilönä ja työntekijöiden coaching onkin yksi mielenkiintoisimmista tehtävistä. Työntekijöiden jaksaminen on mielestäni yksi tärkeimmistä näkökulmista, sillä jokaista meitä tarvitaan työssämme.

Työtavoiltani olen lempeän rauhallinen mutta samalla rento ja jämäkkä. En hätkähdä juuri mitään. Olen saanut positiivista palautetta siitä, että minulle on helppo jutella ja että aidosti kuulen asiakkaideni huolet.

Terapian tavoitteena on edistää hyvinvointia, tunteiden käsittelyä, itsetuntemusta ja itsensä hyväksymistä sekä sosiaalisia taitoja. Eli itseasiassa psyykkistä hyvinvointia ja työssä jaksamista. On sitten aiheena uupumuksen selättäminen, stressin hallinta tai ilon löytäminen työssä niin haluan kuunnella ja tukea sinua.

Itse saan voimaa musiikista, luonnosta ja purjehtimisesta. Näissä harrastuksissani voin myös hyödyntää ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Olen monikielinen ja voinkin pitää vastaanoton niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Voimme nähdä niin toimistollani, kahvilassa, luontopolulla kuin etäyhteydellä (puhelin tai teams). Pidän jatkuvalla kouluttautumisella huolta omasta jaksamisesta ja mielenkiinnostani ihmisiin.

Varaa aikasi siis nyt!