Hei, olen Sanna

Toimin SiriaMindissa resilienssi-coachina. Coachauksen tavoitteena on työssä jaksamisen ja työhyvinvoinnin lisääminen lyhytterapeuttisia menetelmiä hyödyntäen. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK) ja lisäksi olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Opiskelen tällä hetkellä psykoterapeutiksi kognitiivisen käyttäytymisterapian suuntauksessa. Olen työskennellyt sosiaalialalla yli 15 vuotta ja suurimman osan ajasta olen toiminut esihenkilötehtävissä.

Pyrin kohtaamaan toisen ihmisen aina kunnioittavasti ja aidosti. Minulle on tärkeää, että lyhytterapiavastaanotollani tulee kokemus turvallisuudesta ja kuulluksi tulemisesta. Työskentelen aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, uusia näkökulmia ja voimavaroja etsien. 

Palautetta, jota olen saanut resilienssi-coachina:

"Coachini toiminta oli erinomaista. Hänen kanssaan oli helppo päästä eteenpäin. Hän tarttui asioihin ja hänen ohjaukseensa oli helppo heittäytyä mukaan."

"Koin tulleeni coaching-tapaamisissa hyvin arvostetuksi, ymmärretyksi ja kuulluksi. Koin myös voivani jakaa epävarmuuteni ja todelliset kehittymiskohteeni. Näitä pohdintoja jatkoin myös tapaamisten jälkeen itsekseni. Keskusteluaiheet olivat sellaisia, joista olikin tärkeä puhua ja aiheita käsiteltiin niin, että sain niistä myös uutta näkökulmaa asioihin. Vaikka tapaamiset veivät toisaalta teemoihin, jotka synnyttivät raskaitakin ja vaikeita pohdintoja itseni kanssa, vei tapaamiset selvästi ajatuksiani ja pohdintojani eteenpäin."

"Autoit minua hurjasti eteenpäin ja avullasi pääsin pahimman ylitse. Tartuit hienosti jokaiseen hetkeen ja pysähdyit siihen tärkeimpään, mikä johdatti minua eteenpäin. Osasit joustaa ja lukea hienosti minua ja ajatuksiani. Tapaamisemme olivat voimauttavia ja auttoivat ylläpitämään toivoa. Sait minut näkemään myös asioita hieman toisesta vinkkelistä. Tämä oli voimauttavaa, kun oma näkökulmani oli kovin kapeutunut. Sinulla on taitoa olla läsnä, kuunnella ja kohdata toinen kokonaisena ja arvostavasti sekä inhimillisesti, huumoria unohtamatta."

Lue lisää