Hei, olen Sini

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Satakunnassa ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on yli kymmenen vuoden työkokemus sosiaalialalta ja mielenterveystyöstä. Tarjoan lyhytterapiaa tällä hetkellä sivutoimisesti Sirian kautta ja päätyöni on oppilashuollossa.  

Lyhytterapiaa teen ratkaisukeskeisellä otteella omalla persoonallani, kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, tasavertaisesti ja lempeästi. Työskentelyn keskiössä ovat aina asiakkaalle itselle tärkeät asiat ja tavoitteet. Terapeuttina olen rinnalla kulkija ja autan sinua löytämään omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä tutkimaan uusia näkökulmia, jotka voimauttavat ja auttavat polullasi oikeaan suuntaan. Ihminen, joka pystyy hyödyntämään vahvuuksiaan ja potentiaaliaan, on onnellisempi, itsevarmempi ja saavuttaa tavoitteensa useammin. 

Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen, innostava ja kannustava. Vapaa-ajallani nautin läheisten ja ystävien seurasta, metsässä lenkkeilystä, maastopyöräilystä ja vapaaehtoisen palokunnan hälytysosaston tehtävistä. Pidän myös opiskelusta ja uusien asioiden oppimisesta. Minulle onkin tärkeää kehittää itseäni ja ammattitaitoani, jotta työ pysyy mielekkäänä ja pystyn auttamaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.  

Lyhytterapiatapaamiset voidaan järjestää etäyhteydellä, kahvilassa tai vaikka lenkkipolulla, mikä sinulle tuntuu luontevalta.