Moro, olen Susanna

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Pohjanmaan ja Keski - Pohjanmaan alueella.

Arvostan tasa-arvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta, ja siksi myös asiakastyössä tavoittelen reilua ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Ajattelen että jokaisella on elämässään oma erikoisosaamisensa ja jos sitä ei ole vielä löytynyt, niin sitä voi yhdessä lähteä etsimään. Laitetaan se löytymään.

Olen valmentajana ja elämässä muutenkin aito persoonallinen oma itseni, ja toivon että se kannustaa myös asiakkaita olemaan yhtä lailla rohkeita, omia itsejään. Koen, että se antaa myös mainion pohjan tarvittaessa yhdessä nuoren kanssa lähteä retkelle etsimään sitä omaa itseä, olen mielelläni mukana. Siinä samassa voidaan alkaa kurkotella kohti unelmia ja elämän suuntaa 💚

Virallista tai vakavaa yhteistyö kanssani ei oikein millään muotoa ole, koen että huumori ja oikeanlainen suhtautuminen elämään keventää kummasti. Voidaan toki vakavia ja virallisiakin asioita yhdessä hoitaa, mutta sorvataan niitä virallisia plakaatteja sitten yhdessä vaikka vähän huumorilla.

Oman mausteen tarjoamaani Nuotti-valmennukseen tuo yritykseni, Alitalon tilan eläimet, jotka mahdollistavat eläin–ja luontoavusteisen työskentelyn nuoren niin toivoessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työskentely voidaan toteuttaa hevosaitauksessa, pupujen seassa tai vaikka lampaiden kaverina. Mikään ei estä myöskään menemästä vaikka laavulle, kalliolle tai järven rannalle. On siis sanomattakin selvää, että nautin eläinten ja luonnon läsnäolosta, ja toivon että myös alueeni Nuotti-nuoret saavat osansa tästä mahdollisuudesta hyödyntää eläimiä ja luontoa omassa kasvussaan.

Lue lisää