Hei, olen Tanja

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana Varsinais-Suomen alueella ja SiriaMindissa lyhytterapeuttina. Taustaltani olen sairaanhoitaja ja olen suuntautunut psykiatriseen hoitotyöhön. Olen tehnyt psykiatrista hoitotyötä yli 20 vuoden ajan. Pidän työstäni terapeuttina, uskon aitoon kohtaamiseen ja terapian vaikuttavuuteen. Vuosien aikana olen kehittänyt ammattitaitoani mm. ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin, kuvataideterapeutin ja Mindfulness tunnetaitovalmentajan opinnoilla. Unihoitajan pätevyys täydensi vuoden 2022 alussa koulutuspalettiani.

Terapian tavoitteena on edistää mm. tunteiden käsittelyä, sosiaalisia taitoja, itsetuntemusta, psyykkistä hyvinvointia ja työssä jaksamista. Oli sitten aiheena työssä jaksaminen tai uuden suunnan ottaminen, minä autan sinua. Tehvänäni on tukea sinua ja etsiä yhdessä uusia mahdollisuuksia vanhan tai kokonaan uuden työkuvion tiimoilta. On sitten aiheena uupumuksen selättäminen, stressinhallinta tai ilon löytäminen työssä niin olkoonkin se yhteinen tehtävämme. Sinä nimeät sen. Tee päätös ja anna minun auttaa. Tartutaan mieltä painaviin asoihin yhdessä. Näin ollen ratkenneet ongelmat vapauttaa aikaa ja tilaa mielessä ja voit keskittyä elämässäsi tärkeämpiin asioihin. Yhdessä asiat saavat uutta suuntaa ja ajatukset eivät pyöri samaa vanhaa rataa.

Vapaa-ajallani maalaan ja nautin luonnosta. Olen ikäni ollut partiolainen ja tämänpä vuoksi ryhmänohjaukset ovat minulle mieluisia ja tietysti luonnolla on minulle suuri merkitys. Kouluttaudun säännöllisesti kehittäen itseäni ja saadakseni uusia työkaluja auttaakseni asiakkaitani yhä paremmin. Asiakastyöskentelyssä asiakkaan aiheet luovat rungon terapiasuhteelle ja terapeutin aktiivisuus valjastaa asiakkaan pohtimaan ratkaisuja tilanteisiin, jotka ovat sillä hetkellä tapaamisella käsillä. Minulle työskentelyssäni on ominaista kokonaisvaltainen läsnäolo ja ratkaisukeskeisyys.  Autan ihmisiä käsittelemään omia tunteita ja ratkaisemaan elämän ongelmia vastaanotollani.