Hei, olen Terhi

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana, lyhytterapeuttina ja ratkaisukeskeisenä valmentajana. Koulutukseltani olen Sairaanhoitaja (YAMK, kriisityö), Ammatillinen opettaja (AmO), Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, muun muassa psykiatrisessa sairaalassa, psykiatrian poliklinikan akuutti- ja tutkimusyksikössä sekä konsultoivana sairaanhoitajana. Tällä hetkellä työskentelen hoitotyön opettajana. Verkostotyöskentely on tullut minulle tutuksi erilaisissa työryhmissä työskennellessäni, olen pitänyt muun muassa ohjaamossa vastaanottoa nuorille.

Työskentelyni on yhä vahvemmin kehittynyt voimavaralähtöiseen suuntaan. Teen lyhytterapiaa ratkaisukeskeisellä työotteella, omalla persoonallani, myötätuntoisesti ja tasavertaisesti. Haluan kohdata jokaisen ihmisen yksilönä, kiinnittää huomiota jo olemassa oleviin vahvuuksiin, sekä löytää uusia näkökulmia ja tapoja toimia. Ohjaan asiakasta oman elämänsä asiantuntijana löytämään potentiaalinsa, tasapainonsa ja sisäisen voimansa oman elämänsä polulla. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja turvallisen työskentelyilmapiirin tavoitteita kohti. 

Luonteeltani olen rauhallinen, aito ja empaattinen rinnallakulkija. Innostun asioista helposti. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu valokuvaaminen ja henkilökuvaus miljöössä, jota voimme hyödyntää myös lyhytterapeuttisessa voimaannuttavassa työskentelyssä tarpeidesi mukaan. Luonto ja luonnossa liikkuminen ovat minulle tärkeitä. Innostun myös monenlaisista luovista menetelmistä, kuten maalaamisesta, käsitöistä, musiikista, remontoimisesta ja entisöinnistä. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Tarinat kiehtovat minua ja uskonkin terapeuttisessa työskentelyssä narratiiveihin, ja niiden selviytymistä tukevaan voimaan.

Lyhytterapiatapaamiset voidaan järjestää tarvittaessa vaikka luonnonhelmassa, etäyhteydellä, tai kahvilassa, mikä sinulle tuntuu luontevalta tavalta kiinnostua itsestäsi!