Hei, olen Terhi

Toimin Siriassa Nuotti-valmentajana sekä SiriaMindissa lyhytterapeuttina.

Pyrin kohtaamaan asiakkaani lämmöllä, arvostaen ja kunnioittaen jokaisen yksilöllistä matkaa kohti itselle merkityksellisiä toiveita ja unelmia. Työlläni haluan kannustaa ja tukea yksilöä löytämään ja hyödyntämään omia, ainutlaatuisia voimavaroja ja elämään mielekästä elämää. Uskon, että jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, oppia kohtaamaan erilaisia haasteita ja elämään niiden kanssa. Jokainen ihminen on erityinen ja ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Tahdon omalla työlläni tukea ihmistä tällä polulla.

Työssäni minua on kuvattu helposti lähestyttäväksi, avoimeksi ja innostavaksi ihmiseksi, jonka seurassa on helppo viihtyä. Olen hyvä kuuntelemaan ja kohtaamaan ihmisiä, erilaiset elämäntilanteet huomioiden.

Olen opiskellut myös psykologiaa, pedagogiikkaa, dialektista käyttäytymisterapiaa (DKT) sekä systeemistä perhetyötä. Hyödynnän oppimaani, mm. laajaa menetelmäosaamista, monipuolisesti.

Olen työskennellyt pitkään sijaishuollossa, eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa. Minulla on kokemusta myös perhe- ja monikulttuurisesta työstä. Erilaisten taustojen ja moninaisuuden ymmärtäminen sekä arvostava kohtaaminen on minulle merkityksellistä.

Tällä hetkellä työskentelen oppilashuollon kehittämishankkeessa, jolla pyritään tukemaan ja kasvattamaan yksilön hyvinvointia ja osallisuutta yhteisössä.

Viihdyn luonnossa, kuin myös liikunnan ja kulttuurin parissa. Uudet kokemukset ja elämykset antavat minulle valtavasti energiaa ja haluan kannustaa myös muita kokeilemaan uusia, innostavia asioita.

Voit olla yhteydessä minuun, matalalla kynnyksellä, niin jutellaan lisää. Kuulen mielelläni tarinasi!

Lue lisää