Hei, olen Timo

Toimin Siriassa nuotti-valmentajana pääkaupunkiseudulla (Helsingissä ja Vantaalla). Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Muiden nuorten lisäksi otan mielelläni vastaan viittomakielisiä asiakkaita Helsinki-Vantaan alueella.

Jo 16 vuotta kestäneen työurani aikana olen työskennellyt psykiatrian eri osastoilla, akuutti- ja mielialahäiriöpoliklinikalla, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, lapsiperheiden sosiaalityössä ja viimeiset lähes 4 vuotta olen tehnyt töitä lastensuojelussa nuorten parissa ja perhetyössä.
Nykyhetkellä toimin vammaispalveluissa esihenkilönä.

Käytän omassa arjessani viittomakieltä, ja se on toinen äidinkieleni. Asiointikieli on suomi ja suomalainen viittomakieli.
Olen ihmisenä empaattinen, läsnäoleva, positiivinen ja asiakkaiden kokemuksia kunnioittava.

Työskentelyni perustana on asiakkaan toivoma riittävän hyvä tulevaisuus ja käytännön toimet, miten se voidaan saavuttaa. Matkalla parempaan elämään voimme yhdessä kanssasi käydä sinulle ajankohtaisia asioita läpi. Kaikki, mikä tukee sinun arjen selviytymistäsi, mielesi hyvinvointia ja voimavarojasi vahvistamista, on tärkeää.

Voimme tavata koululla, kahvilassa, ulkona, kotona tai missä vain sovitaan.

Ota rohkeasti yhteyttä on asiasi, mikä tahansa. Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja lähtevät sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Löydämme yhdessä ratkaisun tilanteellesi.

Katso Timon viittomakielinen ja suomenkielinen esittely.

Lue lisää