Coachaava hyvinvointi- ja menestysvalmennus Torreviejassa

Tällä matkalla vetäjinä toimivat hyvinvoinnin ja coachingin superammattilaiset Sirkku Ruutu ja Teija Silvola. Heillä on sekä psykologi- että psykoterapeuttikoulutustausta että business coachingin laaja-alaiset tutkinnot.

Valmennukseen kuuluu rantabulevardilla ja aallonmurtajalla vertaissparrausta ja lenkkeilyä. Hiekkarannalla järjestetään innostustyöpajoja oman yrityksen/elämän kilpailukyvyn kasvattamiseksi ja oman palautumisen edistämiseksi. Vuoristoon tehdään mahdollisuuksien mukaan vaellusretriitti. Luontokokemusta hyödynnetään kokonaisvaltaisesti fokusoiden yrittäjälle tärkeisiin menestyksen elementteihin. Hintaan sisältyy upea 70-sivuinen itsetuntemusta edistävä hyvinvointimateriaali, jota voi työstää yksilöllisesti.

Alustava sisältö:

* Oman yrityksen (tai oman elämän) menestystekijöiden edistäminen - innostustyöpaja La Matan rauhallisella hiekkarannalla

* Yrittäjän oma stressinsäätely - henkilökohtainen stressianalyysi ja täsmäkeinojen löytäminen

* Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma - aallonmurtajaideointi

* Vuoristoretriitti - oman Mount Everestin valloittaminen

* Yrittäjän coachingtaitojen ja johtamisajattelun kirkastaminen

Kokonaisvaltaisesta hyvinvointikokemuksesta huolehditaan monitasoisesti. Rannalla on mahdollisuus aamujoogaan, kaupungissa on hyvät kuntosalit niitä kaipaaville, ympäristössä on kymmeniä golfkenttiä. Osallistujille on valittu Torreviejan parhaat illallisravintolat kauniine näköaloineen myös terveellisen ravintokokemuksen edistämiseksi. Viikon aikana on myös mahdollista valita erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Valmennus järjestetään 15.-18.04.24 Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentolippunsa. Ryhmään otetetaan rajallinen määrä osallistujia. Suoria lentoja Alicanteen lentävät mm. Finnair, Norwegian ja Ryanair. Halvimmillaan lennot tähän aikaan noin 200€ meno-paluu. Alicantesta on noin 40 minuutin matka Torreviejaan. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt!

Valmentajat

Sirkku Ruutu

Sirkku Ruutu

MCC-coach, PsM, KM, kouluttajapsykoterapeutti, johdon työnohjaaja, tietokirjailija
Sähköposti
sirkku.ruutu@siria.fi
Puhelinnumero
041 440 4478
Teija Silvola

Teija Silvola

Coach-kouluttaja, KM, Psykologi, Coach PCC (ICF), HHJ, Coaching Supervisor
Sähköposti
teija.silvola@dexter.fi
Puhelinnumero
0400 270504