Coachaava hyvinvointi- ja menestysvalmennus Torreviejassa

Tule verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja saamaan valmennusta oman elämäsi tai yrityksesi menestystekijöiden kirkastamiseen. Hiekkarannalla järjestetään innostustyöpajoja oman elpymisen edistämiseksi ja yrityksen kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Voit osallistua, vaikka et olisi yrittäjä. Sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Vuoristoon voidaan tehdä vaellusretriitti, jonka aikana oman elämän menestystekijöitä pohditaan tai omaa liiketoimintastrategiaa ideoidaan. Rantabulevardilla ja aallonmurtajalla vertaissparrataan ja lenkkeillään. Luontokokemusta hyödynnetään kokonaisvaltaisesti fokusoiden osallistujien tärkeisiin menestyksen elementteihin. Hiekkarannalla tai dyyneillä järjestetään innostustyöpajoja. Hintaan sisältyy upea 70-sivuinen itsetuntemusta edistävä hyvinvointimateriaali, jota voi työstää yksilöllisesti.

Tällä matkalla vetäjinä toimivat hyvinvoinnin ja coachingin superammattilaiset Sirkku Ruutu ja Teija Silvola. Heillä on sekä psykologi- että psykoterapeuttikoulutustausta että business coachingin laaja-alaiset tutkinnot. Sirkku on kirjoittanut useita ohjausalan tietokirjoja.

Alustava sisältö:

* Oman yrityksen (tai oman elämän) menestystekijöiden edistäminen - innostustyöpaja La Matan rauhallisella hiekkarannalla

* Palautumisen edistäminen - henkilökohtainen stressianalyysi ja täsmäkeinojen löytäminen

* Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma - aallonmurtajaideointi

* Vuoristoretriitti - oman Mount Everestin valloittaminen

* Oman elämän johtaminen/ Yrittäjän coachingtaitojen ja johtamisajattelun kirkastaminen

Kokonaisvaltaisesta hyvinvointikokemuksesta huolehditaan monitasoisesti. Rannalla on mahdollisuus aamujoogaan, kaupungissa on hyvät kuntosalit niitä kaipaaville, ympäristössä on kymmeniä golfkenttiä. Torreviejan parhaat illallisravintolat kauniine näköaloineen ovat saatavilla myös terveellisen ravintokokemuksen edistämiseksi. Viikon aikana on myös mahdollista valita erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Valmennus järjestetään 15.-18.04.24 Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentolippunsa. Ryhmään otetetaan rajallinen määrä osallistujia. Suoria lentoja Alicanteen lentävät mm. Finnair, Norwegian ja Ryanair. Halvimmillaan lennot tähän aikaan noin 200€ meno-paluu. Alicantesta on noin 40 minuutin matka Torreviejaan. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt!

Valmentajat

Sirkku Ruutu

Sirkku Ruutu

MCC-coach, psykologi (PsM), opettaja (KM), kouluttajapsykoterapeutti (VET), johdon työnohjaaja (STOry), sovittelija, tietokirjailija
Sähköposti
sirkku.ruutu@siria.fi
Puhelinnumero
041 440 4478
Tutustu
Teija Silvola

Teija Silvola

Coach-kouluttaja, KM, Psykologi, Coach PCC (ICF), HHJ, Coaching Supervisor
Sähköposti
teija.silvola@dexter.fi
Puhelinnumero
0400 270504
Tutustu