PK-yrittäjien hyvinvointiretriitti Torreviejassa

Tässä retriitissä vetäjinä toimivat hyvinvoinnin ja coachingin superammattilaiset Sirkku Ruutu ja Teija Silvola. Heillä on sekä psykologi- että psykoterapeuttikoulutustausta että business coachingin laaja-alaiset tutkinnot.

Retriittiin kuuluu rantabulevardilla ja aallonmurtajalla vertaissparrausta ja lenkkeilyä. Hiekkarannalla järjestetään innostustyöpajoja oman yrityksen kilpailukyvyn kasvattamiseksi ja oman palautumisen edistämiseksi. Vuoristoon tehdään vaellusretriitti. Luontokokemusta hyödynnetään kokonaisvaltaisesti fokusoiden yrittäjälle tärkeisiin menestyksen elementteihin.

Alustava sisältö:

* Oman yrityksen menestystekijöiden edistäminen - innostustyöpaja La Matan rauhallisella hiekkarannalla

* Yrittäjän oma stressinsäätely - henkilökohtainen stressianalyysi ja täsmäkeinojen löytäminen

* Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma - aallonmurtajaideointi

* Vuoristoretriitti - oman Mount Everestin valloittaminen

* Yrittäjän coachingtaitojen ja johtamisajattelun kirkastaminen

Kokonaisvaltaisesta hyvinvointikokemuksesta huolehditaan monitasoisesti. Rannalla on mahdollisuus aamujoogaan, kaupungissa on hyvät kuntosalit niitä kaipaaville, ympäristössä on kymmeniä golfkenttiä. Osallistujille on valittu Torreviejan parhaat illallisravintolat kauniine näköaloineen myös terveellisen ravintokokemuksen edistämiseksi. Viikon aikana on myös mahdollista valita erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Retriitti järjestetään 05.-08.04.22, kun koronatilanne on rauhoittunut. Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentolippunsa. Ryhmään otetetaan rajallinen määrä osallistujia. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt!

Valmentajat

Sirkku Ruutu

Sirkku Ruutu

MCC-coach, PsM, KM, kouluttajapsykoterapeutti, johdon työnohjaaja, tietokirjailija
Sähköposti
sirkku.ruutu@siria.fi
Puhelinnumero
041 440 4478
Teija Silvola

Teija Silvola

Coach-kouluttaja, KM, Psykologi, Coach PCC (ICF)
Sähköposti
teija.silvola@dexter.fi