Hei, olen Katriina

Toimin Siriassa lyhytterapeuttikouluttajana ja työnohjaajana. Olen innostunut kouluttajuudesta ja koen energisoituvani ryhmien vetämisestä. Ratkaisukeskeisen viitekehyksen myötä uskon ihmisen elinikäisen kasvuun ja muutoskykyisyyteen. Ihmisen hyvinvoinnin näen kokonaisvaltaisesti, jossa keho-mieli yhteyden sekä resilienssin vahvistaminen ovat merkittäviä osatekijöitä.

Vankan pohjan kouluttajuuteeni olen luonut työskennellessäni pitkänlinjan ammattilaisena niin mielenterveyden, työllisyydenhoidon kuin esimiestyön saralla.

Olen innostava, käytännönläheinen ja innovatiivinen, vuosien varrella olenkin ollut organisoimassa monta muutosta ja kehittämiskohdetta, mikä onkin yksi selkeä vahvuusalueeni. Kokiessani asian itselleni merkitykselliselliseksi, en pelkää heittäytyä, vaan tartun rohkeasti uusiin haasteisiin. Ihmisten kohtaaminen on vastavuoroista ja arvostavaa.

Työn vastapainona huolehdin hyvinvoinnistani ja palautumisesta monipuolisen liikunnan,luonnon ja avantosaunan avulla sekä rauhoittumisella läheisteni kanssa.

Olen taustakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Minulla on sensomotorisen psykoterapian pätevyys ja tällä hetkellä kouluttaudun työnohjaajaksi.

Lue lisää