Positive Change Coach, ICF-akkreditoitu koulutus

Sisältö

ICF -akkreditoitu coachkoulutus toteutetaan lähikoulutuksena Espanjan Torreviejassa. Koulutus perustuu kansainvälisen coaching-yhdistyksen (ICF) määrittelemiin coachin ydintaitoihin ja antaa pätevyyden toimia yksilöiden hyvinvointia edistävänä ammattimaisena coachina. Yhdistämällä tämän koulutusmodulin Sirian muihin ICF-akkreditoituihin moduuleihin, voit saada joko ACC-pätevyyden tai jos sinulla on jo ACC-taso, voit edistyä PCC-tasolle. Koulutukseen sisältyy yhteensä 4,5 lähipäivää intensiiviviikon aikana.

Koulutus perustuu kansainvälisen coaching-yhdistyksen (ICF) määrittelemiin coachin ydintaitoihin. Tässä koulutuksessa perehdytään yksilön muutosmotivaatioon ja myönteisen muutoksen edistämisen taitoihin. Fokus on itsensä johtamisessa, mielekkään ja omien arvojen mukaisen elämän saavuttamisessa sekä omien unelmien tunnistamisessa ja käytäntöön laittamisessa. Ammattimaisten coachingtaitojen oppimisen ohella koulutuksessa päästään tutkimaan myös omaa itseä syväluotaavalla ja ratkaisukeskeisellä coaching-otteella, joka vahvistaa itsetuntoa ja pystyvyysuskoa. 

Tämä koulutus on osa Sirian LEVEL2 coaching-koulutusta (Certified Coach - solution focused). Muut moduulit LEVEL2 -koulutuskokonaisuudessa ovat:

Certified Personal Coach

Certified Executive Coach

Certified Team Coach

Kaikki moduulimme perustuvat kansainvälisen coaching-yhdistyksen (ICF) määrittelemiin coachin ydintaitoihin.

Positive change coach -moduuli on yksi neljästä koulutusmoduulistamme. Jos suoritat kaikki neljä, olet suoraan PCC-tason sertifiointipolulla. Suorittamalla kaksi moduulia kokonaisohjelmastamme, olet LEVEL1-tasolla, joka tarkoittaa ACC-polkua. Voit myös halutessasi suorittaa vain tämän yhden modulin ja sitä kautta ylläpitää voimassaolevaa ICF-sertifiointiasi tai hyödyntää tämän modulin tulevaisuudessa, jos haluat edetä ICF-polulle.

Koulutuksessa sovelletaan valmentavaa johtamiskäsitystä, ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, poikkitieteellisiä vaikuttamisen teorioita sekä tunnustettuja oppimisen, muutoksen ja motivaation teorioita.

Intensiivikoulutuksen ajat:

21.-25.10.24, Torrevieja, Espanja, lähiopetus

ma 21.10.24 klo 10-17

ti 22.10.24 klo 10-17

ke 23.10.24 klo 10-17

to 24.10.24 klo 10-17

pe 25.10.24 klo 10-14

Osallistujat varaavat itse omat lentonsa ja majoituksensa. 

Koulutuksen rakenne

Koulutukseen kuuluu:

·       4,5 koulutuspäivää (36 h)

·       kansainvälisesti pätevät coachingkoulutustunnit (Level 1 tai Level 2)

·       kirjallisesti arvioituja coachingharjoitteita

·       ryhmämuotoista mentorcoachingia (4h)

·       vertaisryhmätyöskentelyä

·       vertaiscoachaamista

·       asiakkaiden coachaamista

·       kirjallisuuteen tutustumista

·       oman työotteen tutkimista

Hakeminen

Edellytyksenä koulutukseen hakeutumiseen on riittävä työelämäkokemus ja soveltuva pohjakoulutus. Täytä "Varaa" -napin takaa löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei vielä tarkoita sitovaa ilmoittautumista.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset ovat 2500,00 € (plus alv 24%). Kouluttajat Sirkku Ruutu (MCC) ja Teija Silvola (PCC) ovat psykologian, kasvatustieteen ja coachingin asiantuntijoita ja heillä on laaja kokemus johtajien, työyhteisöjen ja yksilöiden kehittämisestä ja coachaamisesta.

Sirkku on Suomen ensimmäinen MCC (Master Certified Coach) ja hänet valittiin vuoden coachiksi 2016.

Valmentajat

Sirkku Ruutu

Sirkku Ruutu

MCC-coach, psykologi (PsM), opettaja (KM), kouluttajapsykoterapeutti (VET), johdon työnohjaaja (STOry), sovittelija, tietokirjailija
Sähköposti
sirkku.ruutu@siria.fi
Puhelinnumero
041 440 4478
Tutustu
Teija Silvola

Teija Silvola

Coach-kouluttaja, KM, Psykologi, Coach PCC (ICF), HHJ, Coaching Supervisor
Sähköposti
teija.silvola@dexter.fi
Puhelinnumero
0400 270504
Tutustu