Hei, olen Ronnie

Olen Ronnie, työterveyspsykologi, johtajuuscoach ja tietokirjailija. Erikoisalani on myötätuntokeskeinen terapia ja itsemyötätunnon aiheet, joihin olen perehtynyt englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Työskentelen ensisijaisesti työterveyspsykologina ja lyhytterapeuttina Mehiläisessä Turussa. Lisäksi koulutan ja valmennan ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta. Olen kirjoittanut kaksi tietokirjaa itsemyötätuntoon liittyen, toinen nimeltä Itsemyötätunto ja jatkoteos tälle nimeltä Irti itsekritiikistä.

Teen pääsääntöisesti töitä aikuisten kanssa. Työtäni ohjaa halu olla avuksi asiakkailleni ja pyrin olemaan läsnä, lämminhenkinen, uteliaasti ihmettelevä ja ratkaisuja etsivä. 

Siriassa olen mukana kouluttajana lyhytterapeutti-koulutuksissa, jossa osuuteni keskittyy itsemyötätuntoon ja myötätuntokeskeisten menetelmien soveltamiseen asiakastyössä. Sosiaalisessa mediassa jaan ajatuksia ja harjoitteita itsemyötätunnosta ja sen soveltamisesta oman voinnin edistämiseksi. (Facebook: itsemyötätunto, Instagram @itsemyotatuntoa)  Kotisivuni löytyvät osoitteesta itsemyotatunto.com josta löydät mm. oppaan itsemyötätunnon soveltamiseen sekä ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista. Tervetuloa tutustumaan itsemyötätuntoon tarkemmin näiden kanavien kautta.

Olen kiitollinen yhteistyöstä Sirian kanssa. Voin oman kokemukseni kautta kertoa, että yhteistyö Sirian kanssa on sujuvaa ja lyhytterapeutti-koulutuksissa olemme tärkeiden aiheiden äärellä. Toivottavasti nähdään kurssilla, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Lue lisää