Hei, olen Satu

Toimin Siriassa nuotti-valmentaja Etelä-Pohjanmaalla ja kouluttajana useissa Sirian koulutuksissa: Mentaalivalmentajakoulutuksessa, Nuorisoterapeutti/-valmentaja -koulutuksessa ja Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutuksessa. Toimin Siriassa myös resilienssi-coachina, ratkaisukeskeisenä valmentajana ja lyhytterapeuttina. Olen koulutukseltani KM, luokanopettaja ja erityisopettaja ja minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus peruskoulun esiopetuksesta, yleisopetuksesta ja erityisopetuksesta. Tällä hetkellä työskentelen perustamassani yrityksessä Ihmiseksi rakastettu Oy. Tarjoan tukea ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina ja neuropsykiatrisena valmentajana, ADHD strategiaohjaajana sekä lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajana. Koulutan ammattikasvattajia nepsykirjon häiriöistä ja haastavasta käyttäytymisestä sekä toimin opettajien mentorina ja valmentajana.

Teen vahvalla otteella yhteistyötä vanhempien ja koulun kanssa silloin, kun lapsen haasteet koskettavat koko perheen hyvinvointia ja jaksamista tai lapsen opiskelumotivaatio on hukassa. Palveluihini kuuluu myös vanhemmuuteen valmistautumisen valmennuksia vauvaa odottaville pareille ja työhyvinvointivalmennuskokonaisuuksia yrityksille. 

Kouluttajana, opettajana, terapeuttina ja valmentajana kohtaan ihmisen aina arvostaen, luoden tilaa läsnäololle ja kuulluksi tulemiselle. Ihminen on kokonaisuus, jossa tunteet, keho ja mieli työskentelevät vahvassa yhteistyössä tavoitetta kohti ja psyykkinen turvallisuus tukee tavoitteiden saavuttamista. Sisäisen ja puhutun puheen merkitys itse itsellemme kertomassamme tarinassa ja vuorovaikutustaidoissamme on niin merkittävää, että olen tempautunut NLP:n maailmaan, jossa olen opiskellut kolme kouluttajuuteen vaadittavaa tasoa. 

Olen työskentelyssäni ratkaisukeskeinen ohjaten ongelmat harjoiteltaviksi taidoiksi ja työskentelen vahvasti tunnekeskeisellä ja rakkaudellisella otteella. Kasvatusyhteys ja emotionaalinen sensitiivisyys ovat minulle tärkeitä asioita, sillä olen neljän jo aikuisen lapsen ylpeä äiti ja yhden pienen tyttärenpojan nana. Meidän  elämäämme kotona rikastuttavat kaksi aktiivista bokserikoiraa, joiden kanssa luonnossa ja metsälenkeillä liikkuessamme mieli rauhoittuu ja keho kiittää. 

Palautetta, jota olen saanut resilienssi-coachina:

"Tuli tunne, ettei pieninkään asia ollut kanssasi liian vähäpätöinen tarkasteltavaksi. Sain puhua niistä asioista, joita pidin tärkeinä ja huomasin sinun tuellasi niiden olevan itselleni vieläkin tärkeämpiä, kuin osasin aluksi ajatellakaan. Kiitos ymmärryksestä, vahvistuksesta ja tuesta ❤️"

"Kiitos paljon onnistuneesta coaching kokemuksesta. Kokemus valmennettavana olosta tuntui erittäin hyvältä ja se lisäsi paljon työssäjaksamistani. Sain siitä paljon tukea vaikeassa tilanteessa ja ilman sitä olisin luultavasti irtisanoutunut työstäni. Nyt selvisin coachingilla ja lomalla sekä oma suhtautumiseni työntekoon on muuttunut enemmän sallivammaksi ja omat voimavarat huomioonottavaksi. Sain hyviä vinkkejä arkeeni, joita nyt opettelen uusiksi rutiineiksi. Nelipäiväinen työviikko on ollut toimiva ja olen saanut enemmän aikaa niin perheelle kuin opinnoille. Valmennuskokemuksen jälkeen minun on ollut helpompi ottaa apua vastaan ja delegoida tehtäviä myös muille. Koko työyhteisö tekee nykyään palauttavia hengityksiä useamman kerran päivässä ❤️"

Lue lisää