Näin löydät perille

Sirian toimitilat sijaitsevat Turussa, Piispanristillä, noin 6 kilometrin päässä Turun keskustasta. Kohteeseen pääsee kätevästi Turun joukkoliikenteellä mm. busseilla 7 ja 801. Piispanristin Prisman pysäkiltä on 200 metrin kävelymatka Sirian toimistolle. Alueella on paljon ilmaista parkkitilaa, jos haluaa saapua omalla autolla. Osoite on Kaistisenkatu 11, 20760 Piispanristi. Toimitilat sijaitsevat sisäpihan puolella erillisessä keltaisessa piharakennuksessa.

Tulemme myös asiakkaan toimitiloihin tarvittaessa

Tietty paikka tai paikkakunta ei sido meitä, vaan jalkaudumme tarvittaessa asiakasyrityksen tiloihin ympäri Suomea.

Meillä on hyvät digivalmiudet

Sirian kouluttajat ja valmentajat ovat myös hyviä verkkopedagogeja, joten pystymme vetämään myös etävälitteisesti kaikkia meillä olevia valmennuksia ja koulutuksia. Käytössämme on Sirian oma digialusta, joka mahdollistaa digitaalisen materiaalin jakamisen ryhmäkohtaisesti ja tietoturvallisesti verkossa. Etäyhteytemme ovat toimivia ja eivätkä vaadi asiakkaalta omia etäsovelluksia, vaan tapaamisiin voi liittyä selaimen kautta tietoturvallisesti.

Miksi valitsisin Sirian yhteistyökumppanikseni?

Meiltä saat aina parhaat asiantuntijat juuri sinun tarpeisiisi tavalla, joka sopii sinulle tai yrityksellesi. Tervetuloa onnistumaan yhdessä kanssamme!