Hei, olen Maria

Olen Maria, lasten ja nuorten psykoterapeutti, erityisopettaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Työskentelen Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla oman yritykseni Ellipsin kautta. Päätyöni on lasten psykoterapia, lisäksi konsultoin erityisopetuksen teemoista, tarjoan yksityistä erityisopetusta ja teen neuropsykiatrista valmennusta. Käyn myös säännöllisesti kouluttamassa eri yhteisöissä. Siriassa olen mukana kouluttajana eri koulutusohjelmissa lasten ja nuorten terapeuttiseen työskentelyyn ja neuropsykiatriseen valmennukseen liittyvissä teemoissa.

Teen työtä isolla sydämellä lasten ja nuorten parissa. Erityislasten asiat ja nepsylapset ovat rakkaita teemoja. Iso osa asiakkaistani onkin nepsytaustaisia lapsia ja nuoria. Asiakastyön lisäksi olen kirjoittanut PS-kustannuksen elokuussa 2021 julkaiseman koulumaailmaan suunnatun kirjan ”Maltti ja Sinni – harjoitteita itsesäätelytaitojen oppimiseen”. Instagramissa pidän suosittua ammatillista tiliä nimellä maria_ellipsi. Tilillä jaan arjen ideoita ammattilaisille ja vanhemmille lasten mielentaitojen kehittämiseen. Kotisivuilleni www.ellipsi.me olen koonnut materiaalipankkiin monenlaista tuottamaani materiaalia vapaasti tulostettavaksi. Tervetuloa seuramaan minua sosiaaliseen mediaan ja tutustumaan kotisivuihini!

Yhteistyö Sirian kanssa innostaa minua. Olen kiitollinen, että saan olla mukana Sirian hienossa ja tärkeässä työssä. Tavataan Sirian kursseilla ja koulutuksissa!

Lue lisää