Hei, olen Johanna

Toimin Sirian lyhytterapeuttikouluttajana Seinäjoella ja työnohjaajana useissa Sirian koulutusryhmissä. Ammatilliset juureni sijaitsevat lasten ja nuorten parissa toimiessani yli 10 vuotta sekä luokanopettajan että erityisluokanopettajan tehtävissä. Ehdin toimia opetuspuolella myös erityiskoulun rehtorina kunnes veri veti yrittäjyyden pariin valmistuttuani psykoterapeutiksi ja työnohjaajaksi.

Yrittäjyyttä on takana nyt miltei 10 vuotta Dialogis-yrityksessäni ja nautin työstäni ja sen monipuolisuudesta suunnattomasti. Työni koostuu kouluttamisesta, työnohjauksista, psykoterapiasta ja toimin Pohjanmaan syöpäyhdistyksen freelancer-psykoterapeuttina Etelä-Pohjanmaalla. Olen ikuinen opiskelija ja tällä hetkellä opintojeni loppusuoralla on pari- ja perhepsykoterapeutin opinnot.

Minua toimintatapojani ohjaavat vahvasti viisi koota: kunnioita, kuuntele, kehu, kannusta ja kiitä. Tässä muutama suora lainaus opiskelijapalautteista:

-osaat huomioida jokaisen ryhmän jäsenen ja omalla kannustavalla otteella aktivoit ryhmäläiset yhteiseen vuorovaikutuksen tanssiin

-huumorintajusi ja rentous tekevät pitkistäkin koulutuspäivistä kevyitä ja voimaannuttavia

-olet monipuolinen asiantuntija

-olet tsemppari, joka tuo toisista ihmisistä parhaat puolet esille

-kannustava ja aito

-empaattinen, lämminhenkinen ja voimavarakeskeinen

-rauhallinen, vakuuttava ja omille ajatuksille tilaa antava

-kannustava ja opiskelijan omia vahvuuksia esille nostava

Perheeseeni kuuluu 3 ihanaa lasta ja yrittäjäpuoliso. Vapaa-aika menee pitkälti perheen kanssa touhaillessa ja toimin tällä hetkellä Isonkyrön yrittäjien puheenjohtajana. Yksinyrittäjänä nautin innostavissa ja luovissa verkostoissa toimimisesta ja Sirian tiimi on ehdottomasti yksi niistä!

Lue lisää